Followers

Tuesday, September 4, 2012

2012. 09. 02.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012. 09. 02.


VARÁZSSZAVAITOK 

 

 







Átpillantva vállatok fölött láthatjátok önmagatok emlékeit, melyek a tapasztalatok és tanulságok voltak, amelyeket megerősítésetekre terveztek, korábbi tapasztalatokra és tanulságokra alapozva, melyek lassan, de biztosan lehetővé tették számotokra, hogy olyan erőssé, bölccsé, tapasztaltakká és jól tájékozottakká váljatok, olyanok legyetek mint ma. Mi, barátaitok, családotok és vezetőitek, a Fény Galaktikus Szövetsége, veletek vagyunk testet öltésetek óta ebben az életidőben, és túl jelenlegi inkarnációtokon is, százévekre, sőt még ezerévekre is visszamenőleg múltatokban, ahogyan ismételten és folyamatosan, megszakítás nélkül vagy reinkarnációs leállás nélkül korok óta.

Azért mondtuk el ezt, mert itt az idő számotokra, drága szeretteink, hogy elkezdjetek felébredni utazásotokból, elkezdjetek kijönni a transzállapotból aminek a hatása alatt álltatok végig, összes inkarnációtok során. Sokatoknak ez az idő gyorsan közeleg, és itt az idő számunkra, hogy elkezdjük felfedni nektek a rejtett titkokat, a rejtett tudást, dolgokat, melyeket nem lehetett megosztani veletek történelmetek bármelyik korábbi időszakában, mert ez a fajta tudás sokféle módon megzavarhatta volna tanulási folyamataitokat. Természetesen nem akartunk így eljárni, mert tartjuk magunkat a megegyezésünkhöz. Láttuk, hogy sok alkalommal kerestétek a válaszokat sok kérdésetekre, de nem láthatunk el benneteket a válaszokkal arra, amit kerestek. Ehelyett választottuk alternatív teóriák és módok felkínálását, amikben megmérhetitek az igazságot és felmérhetitek mi volt igaz és mi nem, és ezen a módon megtalálhatjátok az utat lefelé igazság ösvényeteken, egy ösvény, ahol sok keresett választ megtalálhattok, de ezen válaszokat nem csak egyszerűen átnyújtották nektek.

Látjátok, hogy ez az egész hogyan bontakozik ki nektek? Látjátok, hogy mi talán olyan módokon vezetünk benneteket, melyek nem voltak a ti igazságaitok, megengedve nektek a tükörbenézést és hogy lássátok, hogy ez nem a ti tükörképetek és tudjátok, hogy még nem találtátok meg igazságotokat, így állhatatosan folytatjátok utazásotokat, szívetek legmélyén tudva, hogy egy napon ráakadtok igazi tükörképetekre az ösvény végén található elcsendesült vizü tóban. A mai azok napja, akik ráakadtak arra a tóra a hosszú utazás végén és szomjaztak a sétától és szükségük van pihenésre. Az összes többivel szeretnénk szolgálni nektek és frissítővel, amire vágytatok. Ez a nap gyorsan közeleg, de ma még sok a tennivaló, mert még nem ért véget utazásotok. Még nem értétek el azt a pontot, ahonnét belenézhettek a tükörbe és láthatjátok tükörképét annak, akik valójában vagytok és mindig is voltatok, nem értétek el, még nem.

Ez a nap el fog jönni, hamarosan elérkezik, látni és tudni fogjátok ezt, de ma hozzá kell látnotok a munkához, folytatnotok kell a vándorlást lefelé ezen a poros ösvényen. Folytatnotok kell, ki kell tartanotok. Ne lassuljatok most le, ne is gondoljatok megállásra, mert lendületetek annyira értékes számotokra ebben az időben, fokozni szeretnétek ezt és egy pillanatra vagy lépésre sem csökkenteni. Biztosítunk benneteket arról, hogy veletek vagyunk, figyelünk rátok, kalauzolunk benneteket és vezetünk lefelé azon az ösvényen, amiről szándékaitokon keresztül világossá tettétek, hogy meg kívánjátok utazni.

Senki sincs közületek, ebben biztosak vagyunk, olyan helyen ahol nem szeretett volna lenni és amit nem kívánt megtapasztalni. Egy pillanatra se gondoljátok azt, hogy bármelyikőtök is elveszett volna a keveredésben, vagy el lett temetve mélyen az idő homokjába, mert ez nem történt meg, és sohasem hagynánk, hogy ez megtörténjen a mi őrizetünk során. Nagyon büszkék vagyunk erre és a felelősségre, hogyan védünk meg benneteket, vigyázunk rátok és vezetünk benneteket. Sohasem engednénk, hogy bármi is történjen veletek és nagy utazásotok során soha egy pillanatra vagy lépésre sem hanyagoltuk el, hogy figyeljünk rátok, mert valamilyen módon gyermekeink vagytok, valamilyen módon testvéreink, valamilyen módon szüleink, és ha ma megtudjátok azt érteni, hogy milyen sok erőfeszítés, munkaerő és technológia lett beleölve felvigyázásotokba és védelmetekbe minden egyes nap minden egyes pillanatában, úgy érezzük ezen információ könnyedén szöget üthet sokatok fejébe, mert nem takarékoskodtunk ezzel, Drágáink. Takarékoskodtatok bármivel is gyermekeitekről gondoskodva ezen életetekben? Nem, nem tennétek, és mi ugyancsak sohasem választanánk ezt.

A mai nap jelez egy fordulópontot, válaszutat néhányatoknak. A mai egy olyan nap, amikor megkérünk benneteket válasszátok ki hová szeretnétek innét menni. Ti most távoztok, kiléptek jelenlegi valóságotokból, a valóságból amit annak ismertetek, néhány esetben oly sok eonnyi idő óta, és az egyetlen létező valóságotok bármiféle emlék nélkül. Megértjük ezt, és itt vagyunk néhány módon emlékeztetni benneteket egy másik valóságra, egy valóságra, amely egy másik időben volt egyedüli valóságotok, amit megértettetek és megtapasztaltatok. Most két nagyon különböző valóság közül választhattok és ez az a választás amire kértünk sokatokat, hogy tegyétek meg ebben az időben, ebben a helyzetben.

Nos, melyik lesz? Azt választjátok, hogy kitartotok amellett, ami a közelmúltban megszokottá vált számotokra? Ragaszkodni kívántok ezekhez, melyekről láthatjátok elavultak, többé nem gyümölcsözőek, hasznosak, kellemesek, szórakoztatóak, élvezetesek, izgalmasak, újak, meglepőek, nem kihívások vagy felemelő tapasztalatok? Vagy szeretnétek most egy új életet, új világot, új Univerzumot, egy teljesen új valóságot fordulatokkal, meredek emelkedést és siklást, rejtélyeket, kihívásokat, izgalmakat, kalandokat és szórakozást? Ha ez az amit most már magatoknak választotok, mondjátok „Én most választok magamnak egy teljesen új valóságot!” és ez az, amit kapni fogtok.

Elérkezett erre az idő. Ezek varázsszavaitok. Ez azon parancsotok, mely ki fogja nyitni a dimenzionális ajtót. Nem ma fog ez az ajtó kinyílni, kérjük ne izguljatok túlságosan emiatt vagy siettessétek az ajtó feltárulását. Ezen parancs lesz a kulcs az ajtó nyitásához és ez el fog kezdeni lassan megnyílni, de nagyon lassan fog nyílni és mértékkel. Ez az, amit ez a parancs meg fog tenni nektek. Ez mindannyiótok számára egy nagy döntés, szeretnénk, hogy megértsétek ezt, és szeretnénk, hogy gondolkodjatok el ezen hosszan és gondosan. Ne hamarkodjátok el a döntést, mert itt nincs visszaút, nem lehet visszanyomni a bohócot a dobozba, amikor már egyszer előpattant belőle és ki valósága jelenlegi dimenzióiból. /fordító megjegyzése: http://www.jatekanno.hu/?t=sd&code=646509 / Egyszer határaitokon túlra ugorva és bele magasabb dimenzióiba ezen Univerzumnak, itt lesztek és örökké itt fogtok maradni, mert itt nincs visszaút alacsonyabb dimenziós világotokba.

Ez az, ahogyan ennek lennie kell. Ez az, amiért ez egy ennyire fontos döntés számotokra, amit meg kell hozni utazásotok ezen pontján. Tiszteljük és tiszteletben tartjuk mindenki minden egyes választását, amit tenni fognak és szeretnénk biztosítani számotokra világotokban annyi időt, amennyi lehetséges, meghozni eme nagyon fontos döntést. Szánjatok rá időt, még sok áll belőle rendelkezésetekre a hosszas és alapos végiggondolásra a legfontosabb választásról, amit egész utazásotok során tenni fogtok, mert ez a választás sokatoknak az utazás végét fogja jelenteni és ez nem egy olyan választás mindannyiótok számára amit bármikor is tettetek előző inkarnációitok során, rendelkezve ennek hatalmával és ez az, amiért javasoljuk, hogy használjátok fel a világ összes idejét és gondolkozzatok el ezen hosszasan és keményen. Egyszer, ha döntésre jutottatok, hallgatni fogunk benneteket. Kiabálhatjátok ezt, suttoghatjátok ezt és hozzászólásként hagyhatjátok ezt valamelyik üzenetünk alatt. Keresni fogjuk válaszotokat, mert szükséges biztosan tudnunk, ha ez a választásotok, vagy az, hogy nem hagyjátok jelenlegi valóságotokat, léptek keresztül az ajtón és jöttök haza.

Családotok vagyunk, várunk rátok otthonotokban. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.



Csatornázta – Greg Giles

Fordította – Lily-of-the-valley

Website – ascensionearth2012.blogspot.com

7 comments:

  1. Kedveseim! (Szeretett drága nagymamám címezte így a leveleit) Nekem már régóta nagyon elegem van ebből a világból. Egy sokkal jobbra és szebbre vágyom gyermekkorom óta. Nincs min gondolkodnom.
    Mily

    ReplyDelete
  2. Jó lenne többet tudni erről. A legfontosabb kérdésem az, hogy mi lesz a szcientológiával. Szeretnék végig haladni a Hídon (ez szakkifejezés). Jelenleg az életemben a legfontosabb dolog, hogy ezt megtegyem. Sajnos nem úgy haladtam, ahogy szerettem volna, mert nem volt rá elég pénzem. Tehát jó lenne tudni valamit erről. Egyébként mindenképpen menni szeretnék, nem akarnék ebben a világban maradni. Megjegyzés: Akik nem járatosak legalább egy kicsit a szcientológiában, valószínűleg nem fogják érteni vagy félre fogják érteni az előbb írtakat.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Eszembe jutott valami,mikor a hajón voltam akkor azt mondta nekem Ő hogy bármit gondolok ő érzi tudja,akkor miért kell interneten megosztani mire vágyom mit szeretnék?

    ReplyDelete
  6. kedves Tardos!
    Jó helyen vagy,de ez nem szcientológia.Itt nincsenek stressz és hazugságvizsgálók, és ezt nem sértésnek írom!
    Dyral

    ReplyDelete
  7. Drága Barátaim, Testvéreim, Nővéreim, Szüleim!
    Haza akarok menni...vissza Hozzátok!
    Tudom, hogy az egyik ok,amiért úgy üzentetek, hogy jól gondoljuk meg az az, hogy akár a legszeretettebb Földi rokonomat is itt kell, hogy hagyjam (Szabad akarat..ha ő nem ezt az utat választja), ha én menni szeretnék! Ez sokakanak még fájó is lehet az elengedés!
    Tudom, hogy itteni rokonságom, barátaim közül sokan, talán mindenki itt fog maradni, és ez szomorúsággal tölt el, de én annál inkább menni szeretnék.
    Lesznek ismerőseim, rokonaim és barátaim,akik várnak majd!
    Döntésem és Szívem Felétek vezet!
    Legyetek Áldottak!

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar