Followers

Thursday, August 2, 2012

2012. 07. 29.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 07. 29.

A TERRA BOLYGÓ






A Terra nevet adták világotoknak, amit sokan közülünk, itt a fátyol innenső oldalán használunk utalva bolygótokra, amire ti Földként hivatkoztok. Mi neveztük el bolygótokat Terrának, mert sok finom és rejtett jelentés van ebben a névben. A Terra egy kicsit úgy hangzik, mint a terror szó, nem igaz, Drágáink? És ez az a terror amit sokan közületek megtapasztaltak itt, sok különböző szinten, sok eonon keresztül. A háború terror, a halál is terror és még a szeretet is lehet néha elég ijesztő néhányatok számára. Sok különböző szakasza és szintje van a terrornak és a félelemnek és mindegyikőtök keresztülment egy beavatáson, ha úgy tetszik, az összes különböző szintjén tanításotoknak és haladásotoknak ebben a Világegyetemben. Ez az, amiről a ti országúti utazásotok, tanulmányi kirándulásotok a Terra-ra szól a legnagyobb értelemben, nagyobb vonalakban, enélkül az oktatás nélkül amivel itt meg vagytok áldva ezen a gyakorta ijesztő világon, nem fejlődhettetek volna ilyen gyorsan, ilyen határozottan, erősen, bölcsen, tapasztaltan, elkötelezetten és eltökélten, mint ahogyan kikerültetek az összes leckéből és tapasztalatból itt a „Terror”-on.

Sohasem volt az a cél, hogy olyan hely legyen ami rettegésben tarhatja egy lény elméjét, ahogy ti mondanátok, de bizonyos jellegei világotoknak választásaitok eredményeiként alakultak ki, amit lakói csináltak és világotok ma eredménye néhány, nem az összes, döntéseteknek. Néhány jellemzője világotoknak általunk, a fátyol innenső oldalán, megtervezett és megteremtett, hogy segítsen benneteket a tanulási folyamatban, ez az amire kértetek bennünket, ez az amit kívántatok. Ide akartatok jönni tanulni, növekedni, képesnek lenni arra, hogy szárnyakat kovácsoljatok magatoknak, ami elrepít benneteket fel, szabadságába az Univerzum magasabb birodalmainak. Nem nyaralni jöttetek ide vagy szórakozni, vagy pihenni, vagy élvezetekért, vagy örömért, Drágáink,
azért érkeztetek ide, hogy jelentősen növeljétek tanulási görbéteket és ez az egész világ már kiforrott, mint egy nagyon termékeny eszköz kifejezetten erre a célra, elérni ezt az eredményt.

Amit itt csináltatok nem egy sétagalopp, nem volt egy kellemes hajókázás. Megértjük ezt és gyakran a szívünk darabokra tört értetek, ahogyan küzdöttetek keresztül a viharos fordulatokon és fordultatok ebben gyakran a sötétségbe, barátságtalanságba, könyörtelenségbe, hálátlanságba, érzéstelenségbe és nemkívánatos világba, de hagynunk kellett, hogy folytassátok utazásotokat itt, tehermentesítve szívünket a segítség felajánlásától. Nem segíthettünk ki mindig benneteket a bajból és nem láthattunk el mindig a választásokkal, ami hozhatna itt nektek egy kevésbé kemény és sokkal kellemesebb élményt. Oly gyakran ezt kívántuk, mert szeretünk benneteket, Drágáink, de ez nem segíthet nektek a befejezésben és tenné oly nagyon egyszerű időpazarlássá erőfeszítéseiteket
itt, erőfeszítéseiteket, energiáitokat és küzdelmeiteket a túlélésre, menni egy másik napon, sétálni egy újabb mérföldet és tanulni egy másik leckét.


Ez nektek is mind nagyon jól megérte, mert ma annyira közel vagytok mindnyájan és mindenhez amit kívántatok magatoknak mielőtt viszontlátást intettetek nekünk és beléptetek ebbe a hosszú, fárasztó és gyakran elsötétülő utazásba keresztül a hosszú és kanyargós folyosóin a dualitásnak.
Most az utolsó és végső ajtónál álltok, mely amikor kinyílik lehetővé teszi számotokra, hogy kilépjetek ebből a vadonból, labirintusból, útvesztőből és felmelkedjetek vissza haza, oda ahol minden elkezdődött számotokra, amit valóságnak ismertetek, mert amit most ebben a pillanatban tapasztaltok, az nem a valóság. Amit most tapasztaltok az egy készítmény, egy termék, az egy
kárpitja a képzelgésnek, egy sci-fi, egy látomás, mert amit megtapasztaltok az sok különböző elme alkotása, néhány a függöny innenső oldaláról és sok a ti oldalatokról, és ez nem alapul semmilyen módon a valóságon. Azt kérjük értsétek meg ezt, azt szeretnénk, ha megfelelően felkészültek lennétek arra, ami vár rátok egyszer, amikor kiléptek ebből a fantáziaországból. Amiben fel fogtok bukkanni az semmihez sem lesz hasonlítható, amit igaz valóságotoknak ismertek, ami vár rátok az innenső oldalon, ma nevezhetnétek fantáziának, sci-fi-nek, filmnek egy mozivásznon, ami ezen az oldalon annyira különbözik mindattól, amit megismertetek és amiben bíztatok a ti oldalatokon.

El tudjátok képzelni, milyen lehet itt a mi oldalunkon, Drágáink? Elkezdett már egy kép kialakulni arról, hogy nem tudjátok összehasonlítani azt ami a ti oldalatokon található azzal ami a miénken van, mert az lenne, ahogy ti mondanátok, összehasonlítása az almának a naranccsal, mivel nincs összehasonlítás? Ezért, ha összehasonlítjátok a mi leírásunkat arról milyen az élet a magasabb dimenziókban azzal amit ti jelenleg megtapasztaltok, az egy képlet, ami nem fog ellátni benneteket semmiféle ésszerű és hatékony válasszal, amit kerestek. Értitek ezt? Értitek, hogy amikor próbálunk lefesteni nektek valamilyen képet arról, hogy milyen életetek lesz ha egyszer kiléptek a dualitás jelenlegi rongyaiból, nem tudunk adni nagyszerű részleteket, mert ezek a részletek csak zavaróak lennének számotokra, mert semmi a ti jelenlegi valóság állapototokból sem lenne hasonló bármilyen módon, vagy lehetne bármilyen módon összehasonlítani, mint egy mértékegység, azzal ami ezen az oldalon található. Értitek mit mondunk ezzel? Azt mondjuk, hogy nem vehettek egy mérőszalagot, egy T-vonalzót és egy iránytűt a függöny felétek eső oldalán és próbálhatjátok megmérni vagy elemezni azt ami a ti oldalatokon van a mi leírásainkon keresztül és keresztül bármin amit tapasztaltatok a fizikai birodalomban. Nincs rá mód, hogy kiszámoljatok bármilyen választ, bizonyítsatok bármilyen pontot, vagy felépítsetek bármilyen képet arról ami a mi oldalunkon van a korlátozott 3. dimenziós elemzési eljárásokkal.

Ez minden amit szeretnénk mondani erről a témáról Drágáink. Egyszerűen csak szeretnénk, hogy tudjátok minden kezdeményezésetek és minden eltöltött időtök megpróbálva kitalálni azt mi vár rátok valójában egyszerű elvesztegetése az időnek, energiának és összpontosításnak, mert akad sok más dolog amivel eltölthetitek az időtöket ami nagyobb jutalmat nyújt számotokra, mint megpróbálni kitalálni mindent ami rátok vár, mert nem lesztek képesek rájönni minden ésszerű következtetésre és akkor valóban eldobjátok a nyomot, amint ez történt, mert távolabbra kerültetek attól ami valójában rátok vár. Ez az amennyire gyökeresen más a létezés itt, egyszer amikor felbukkantok keresztül az üvegnyakán az időkapunak, amit jelenleg megtapasztaltok.

Látni fogjátok és fel fogjátok fedezni magatoknak, Drágáink, eléggé hamarosan, mert a napok most nagyon-nagyon rövidek és elérkezett az idő arra, hogy elkezdjünk húzni benneteket az utolsó folyosóján végig ennek a kapunak, mely átvezet benneteket és fel a magasabb birodalmába ezen Világegyetemnek. Itt várunk kinyújtott karokkal és kívánjuk nektek fogjátok meg és tartsátok szorosan, mert mi segítünk felhúzni benneteket, ez az egyik legfontosabb oka ittlétünknek. Kalauzotokként érkeztünk ide és mint vezetőitek a mi felelősségünk, hogy figyeljük mit csináltok ezen az utolsó mérföldön és kivonjátok magatokat a jelenlegi realitásból és dimenzióból, amit oly sokáig megtapasztaltatok és többé már nem illik hozzátok, nem felel meg nektek, nem szolgál benneteket és nem vezet benneteket egy új valóságba, ami igazán testreszabott nektek.

Ez minden amit meg kellett ma veletek beszélnünk, Drágáink és reméljük látjuk, hogy nyertetek egy nagyobb, élesebb, tisztább rálátást arról ami rátok vár az innenső oldalon és ez valami, amit egyáltalán el sem tudtok képzelni és ez az amit kívánunk, mert nem szeretnénk alakítani,formába önteni, megépíteni vagy megteremteni ilyen módon valamit, ami korlátoz benneteket nézetben, kiterjedésben, működési lehetőségben, szépségben, szórakozásban, örömben, élvezetben és izgalomban. Szeretnénk, ha megértenétek, hogy a csillagos ég nem a határ az innenső oldalon és azt mondjuk, hagyjátok képzeleteteket vadul száguldani, mert nem létezik lehetetlen ezen az oldalon, amitek ne lehetne, amit ne tehetnétek meg, mert minden lehetséges itt számotokra.

Barátaitok vagyunk és családotok ezen az elképzelhetetlen oldalán a nagy függönynek. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.

Csatornázta – Greg Giles

Fordította - Katherine 






No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar