Followers

Thursday, August 2, 2012

2012. 07. 27.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 07. 27. IDEJE

BELEFOGNI AZ ELSŐ TERVEZETBE































A tornyosuló nehézségek és problémák világotokon kiváltotta egy gyorsabb mozgását néhány tervezetünknek, amiket korábban már átbeszéltünk veletek, Drágáink. Összgyűltünk és arra a döntésre jutottunk, hogy el fogjuk kezdeni ebben az időben sok feladatunkat veletek közösen, egyszerre egyet, sürgősségi és fontossági sorrendben. Amit szeretnénk ma látni, a sok kéz a magasban, ha akarjátok, azoké akik részt kívánnak venni első tervünkben, ami megerősítése és újraerődítése a tengerparti védőgátaknak a partok mentén világotok stratégiai területein, ahol partjaitok nem nyújtanak megfelelő védelmet a szárazföldi közösségeknek. Szeretnénk látni neveiteket mai üzenetünk alatt, bárhol is találjátok ez az üzenetet és fel fogjuk jegyezni neveiteket, ha biztonságos félnek tekintünk téged és csapatunk számára pozitív ráadást jelentetek.

Elsősorban ez a két fő feltétel, habár már összeírtunk egy rövid listát nevekkel, akikről úgy érezzük jelenleg nem szeretnénk velük együtt dolgozni. Reméljük azok, akik ezen szerepelnek megértik és belátják azt is, ennek oka az a mód ahogyan másokkal bántak és beszéltek világhálós közösségeitekben az elmúlt pár hétben, hónapban és évben, mióta a sok ilyen változás és üzeneteink tudomásotokra jutottak. Egyszerűen úgy érezzük nem lenne igazságos azokkal szemben akikkel negatív módon beszéltetek, hogy egymás oldalán dolgozzatok együtt, mert nem mutattatok hajlandóságot és előmenetelt arra, hogy másokat kedvességgel, gondoskodással, szeretettel, tisztességgel és méltányossággal kezeljetek.

Saját érdeketekben és lehetősége miatt jövőbeni alkalmazásotoknak szervezetünknél, ajánljuk azoknak közületek, akik szeretnének velünk dolgozni és még azoknak is akik nem, hogy viselkedjetek jobban a körülöttetek lévőkkel, mert nem venni részt a közös munkában velünk az csupán egy negatív eredménye viselkedéseteknek, ami árad mint egy fékevesztett folyó, károsítva önmagatokat és másokat a felébredésben. Értitek ezt? Értitek, hogy vannak jobb módszerek ahogyan bánhattok másokkal, mint lehúzni őket a ti sértéseitekkel, heves véleményeitekkel, tirádáitokkal, nevesítéseitekkel, rágalmazásaitokkal, trágárságaitokkal, gyűlöletetekkel, haragotokkal, elutasításaitokkal, egyirányú retorikátokkal?

Kérjük értsétek meg, hogy mi mint szervezet és mint egyének nem ítélkezünk felettetek vagy ítélünk el benneteket bármilyen módon, alakban vagy formában. Mi egyszerűen úgy érezzük, hogy a munkakapcsolat néhányatokkal éppen most nem segíti elő a megfelelő munkakörülményeket fívéreitek és nővéreitek számára emberi családotokból, valamint a mi családunkból, végtére is egy nagy család vagyunk. Az előttünk álló napokban lesznek más lehetőségek is velünk dolgozni és javasoljuk nektek, vigyázzatok arra mit mondotok ma és kezdjetek el másképpen bánni másokkal, továbbra is figyelemmel fogjuk kísérni internetes hálózataitokat és folytatni fogjuk nevek hozzáadását vagy éppen törlését listánkról. Köszönjük mai figyelmeteket és együttműködéseteket, amennyiben együtt kívántok működni segítséget nyújtva ebben a kérdésben.

Ma szeretnénk mindnyájatokkal megbeszélni mik a szándékaink, milyen tervünk van a partvonal megerősítésére Florida és az alsó részek körül, amit ti Dél-Kaliforniának hívtok az Egyesült Államokban, és még néhány más részét is a világnak. Néhány területről esetleg keveset tudhattok attól függően honnan származtok és mennyire volt fejlett a földrajzoktatásotok. Vannak olyan tengerparti helyek szerte világotokon, melyek kevés védelmet nyújtanak a viharok, hurrikánok, tengeri hullámok és hasonlók ellen. Jó ideje már ellenőrizzük ezeket a parti területeket és készítettünk egy pontos és egyértelmű listát arról, mely területeken érezzük szükségesnek jótéteményét a gátaknak „tégla és habarcs” formájában, ahogy ti mondjátok, építkezések, habár nem téglát és habarcsot fogunk használni, mert ez csak egy metafóra. Amit az építkezéshez fogunk használni, azok üvegkristály zárószerkezetek. Ezen szerkezetek erősek, szilárdak, könnyűek, magasíthatóak, szélesíthetőek és mélyen be lehet őket ágyazni a tengerfenék aljába.

Ezeket a szerkezeteket el lehet úgy készíteni, hogy szépnek látszódjanak. Visszatükrözik a napfényt, ragyognak a napsugárban, csillognak a napfényben és tengerparti vidékeitek biztonsága nem csak javulni fog és tökéletes lesz alakjában, de esztétikai megjelenésükben is, és érezzük közületek azok akik a parton laknak, azok akik meglátogatják a partot és még azok is akik csak partjaitok látványában fognak fényképről gyönyörködni, gyönyörűnek fogják látni ezek szerkezeteket, kiegészítésének a már amúgy is csodálatos strandjaitoknak és partvonalaitoknak. Ezek az üvegkristály szerkezetek fejlett technológiáink használatával készülnek, melyek nagy űrhajónk fedélzetére lettek ráerősítve. Repülni fogunk tengerparti területeitek fölött, vizsgálva a tengerfenék körvonalait, mélységét, sűrűségét és stabilitását, miből készültek és mennyire mélyen tudjuk vagy kell beágyaznunk ezeket az üvegkristály „falakat”, ha úgy tetszik. Ezután leereszkedünk űrhajónkkal valamivel a tenger szintje fölé és elkezdjük telepíteni ezeket a szerkezeteket a kezelőpanel kapcsolóinak egyszerű mozgatásával. Ezek a gátak leereszkednek a hajónk testéből, amit erre a célra terveztek és építettek és VOILÁ! Gátjaitokat erősen és biztonságosan beágyazva mélyen az alatta fekvő tengerfenékbe parvonalatoknál.

Folytatni fogjuk ezt a módszert sok mérföldön keresztül partjaitok mentén és ez sok napot fog igénybe venni és ez az amiért érezzük sürgetését elkezdeni ezt a műveletet szinte azonnal. Azt fogjuk mondani, hogy legalább egy pár nap és legföljebb 2-3 hét mielőtt elkezdjük, de azt mondjuk nektek, szívleljétek meg amit mondunk, mert hamarosan el fogjuk kezdeni ezt a feladatot és sok szükséges dolgot kell elvégeznünk nagyon rövid idő alatt. Reméljük, ma sok nevet fogunk látni önkéntesként erre a nagyon fontos feladatra és alig várjuk a közös munkát fívéreinkkel és nővéreinkkel, a mi emberi családunkból. Közületek kapcsolatban leszünk azokkal, akikről úgy érezzük pozitív ráadások lehetnek csapatunk számára ilyen vagy olyan módon.

Kérjük, túlságosan ne törjétek magatokat azzal, hogyan veszük fel veletek a kapcsolatot vagy találkozunk veletek, mert ez nem ok az aggodalomra. Mindent el fogunk mondani nektek a kellő időben, Drágáink, és nincs miért aggódnotok azzal kapcsolatban, ha még nem tökéletesek telepatikus képességeitek. Nem kell aggódnotok azért, hogy esetleg lemaradtatok egy tőlünk származó üzenetről, ha azt érezzük, hogy pozitív ráadások lennétek csapatunkank, és a nevetek pontosan szerepel az egyik ilyen üzenet alatt, találkozni fogunk veletek így vagy úgy. Ez meg fog történni. Higgyetek és bízzatok módszereinkben, ahogy nekünk sincs más, mint a hit és bizalom bennetek, Drágáink.

Amíg újra beszélünk, fívéreitek és nővéreitek vagyunk családotokból, a Fény Galaktikus Szövetségétől, és alig várjuk a veletek közös személyes munkát.
Köszönjük.

Csatornázta – Greg Giles

Fordította - Katherine

2 comments:

  1. Kedves testvéreim! Úgy érzem mindenképp a segítők között a helyem, valamelyik munkánál, amit eddig felsoroltatok. De hogy melyikre vagyok alkalmas, azt nem tudom. Dombi Katalin - Egyik blogom: http://ufo-sirius.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  2. Namaste! Már egy jóideje várom nagyon, hogy veletek dolgozhassak és közétek tartozzak (ha eddig még nem tartoztam oda:D). Remélem, hogy a segítségetekre tudok lenni.

    Fekete Dániel

    ReplyDelete

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar