Followers

Sunday, August 19, 2012

2012. 08. 18.

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012. 08. 18.


AZ EMBERISÉG ELSŐ FELEMELKEDŐI 

 

 





Történelemkönyvetek másik oldalára lapozva elérkezünk egy nagyon izgalmas és várni érdemes rá fejezetéhez történeteteknek. Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor most itt az idő történetetekben találkozni barátaikkal, családjukkal, kalauzaikkal és magasabb önvalójukkal azoknak közületek, akik megosztották veletek bölcsességüket, fényüket és szeretetüket ezen időszak sok hosszú korszakán keresztül. Most elérkezett arra az idő, hogy a függöny néhányatok számára felemelkedjen, nem mindannyiótoknak, mert ez még nem a ti időtök, de sok esetben hamarosan eljön a ti időtök. Nem kell majd túl sokáig várnotok a többieknél, akik „előnyt” kaptak – ha úgy tetszik – akik az úttörői lesznek ennek a nagy igyekezetnek, hogy összehozzák újraegyesülésben lakóit a magasabb dimenziós világoknak és benneteket az alacsonyabb dimenziós világból.

Most tőlünk függ az idő, mikor fog a két világ egyesülni, ahol e két világ összefut egymásban. Ez az útkereszteződés. Ez a következő megállója utazásotoknak és ez az a megálló, ahol néhányan közületek kiszállnak ebből az utazásból és el fognak kezdeni egy új utazást, új páncélt felöltve, ellovagolva egy új napja felé az új kihívásoknak, kalandoknak, izgalmaknak, szórakozásnak és új tanulási eszközöknek. Ez az irány amerre sokan tartotok, vannak fívéreitek és nővéreitek, akik most elől fognak menni az úton, kipróbálva a vizet, amit létrehoztunk, lehetővé téve számotokra összeolvadását önmagatoknak és világotoknak létezőivel a magasabb birodalmaknak és világoknak, amik itt léteznek a ti oldalatok határain, érzékelésetek határain, de nem képzeletetek határain túl és ez a kulcs.

Ez volt a kulcs ezen dimenziós ajtók kinyitásához számotokra, ez az elmétekben és a szívetekben található, ahol ezen titkos folyosók el vannak rejtve. Nem találhattátok meg őket kutyaszános felfedezőcsoportot kiküldve, vagy hegyeket megmászva, vagy mélyen leásva Földetek talaja alá annak titokzatos folyosóiba. Csak egyetlen út létezik, mindig is csak egyetlen út létezett számotokra megtalálni a titkos folyosót hozzánk és ez a szereteten és csakis a szereteten keresztül vezet. A szeretet a kulcs. A szeretet a frekvencia, ami meg fog szabadítani benneteket, ami új helyekre fog repíteni benneteket és ezen Világegyetemen belül új magasságokba fog emelni benneteket. A szeretet a titkos folyosó, a titkos ajtó, ami elrejtett mindent amit valaha is kívántatok, amire vágytatok és amiről álmodtatok.

Vannak sokan közületek, akik önmagukban mélyen elrejtve felfedezték ezt a kulcsot és kinyitják az ajtón a zárat, ami rá fog nyílni a csodálkozásra, a csodára, a csodálatos ragyogásra és szépségre, a varázslatra, a szeretetre, a fényre és ránk, mivel itt vagyunk, mert mi is felfedeztük ezt a mélyen magunkba elrejtett kulcsot. Néhányunk számára ez sok eonnal ezelőtt történt és másoknak nemrégiben, mert vannak azok, akiket ismerhettetek még személyesen ebben az igazi életidőben, akik tapasztalataikon és kemény leckéiken keresztül megtanulták éppen úgy, mint ahogyan most ti tanuljátok és felfedezték önmagukban ezt a kulcsot és használták ezt kinyitására az ajtónak, ami átvezette őket a másik oldalra, erre az oldalra amit otthonnak hívunk.

Amikor megteszitek ezt a lépést az ajtón keresztül, újra fogtok egyesülni azok közül néhánnyal, akiket ismerhettetek még ebből az igazi életidőből, akik előttetek mentek keresztül azon, amit ti a halál élményének ismertek, de mint oly sokan közületek már megtapasztalták, hogy nem létezik olyan dolog, mint a halál. Csak új kezdetek vannak és azok akik elhagyták világotokat csupán belekezdtek egy új indulásba, egy új életbe, éppúgy mint sokan közületek fogják ezt tenni, csak ti nem fogjátok átélni azt a lépést azon a tapasztalaton keresztül, amit halálnak ismertek. Szerettük volna ezt tisztázni, mert vannak közületek olyanok, akik úgy érzik, hogy a halál élmény az, amin keresztül kiszabadulhatnak jelenlegi valóságotok kötelékeiből és ez nem feltétlenül igaz, habár néhány esetben ez így történt, és lesznek közületek olyanok, akik a halál élményén keresztül fogják elkezdeni utazásukat újra, a reinkarnációs cikluson túlra. Újból el fogjátok kezdeni utazásotokat itt, a magasabb birodalmaiban ezen Univerzumnak és többé nem kell reinkarnálódnotok fizikai járműbe azért, hogy megtapasztaljátok még több leckéjét az alacsonyabb birodalmaknak, mert megtanultatok mindent amit lehetett ezekről az alacsonyabb dimenziós világokról, és elérkezett az idő arra, hogy belefogjatok új leckéitekbe és kihívásaitokba itt, a magasabb szakaszaiban ennek a sokrétű és többdimenziós Világegyetemnek.

Mint már mondottuk, mi vagyunk ti. Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, vagyunk családotok, barátaitok és sokan közületek hamarosan megtudják mit értettünke ez alatt, mert mint már utaltunk rá, egyáltalán nem vagyunk idegenek számotokra. Nagyon jól ismertek bennünket, csak éppen nem emlékeztek erre, vagy éppen nem jöttetek rá kik is vagyunk, de érezzük hogy sokan belefogtak egy sokkal tisztább kép elképzelésébe most, hogy ennyire közel álltok megtapasztalásához egy igazi család újraegyesítésnek.

Azt szeretnénk ma mondani mindazoknak, akik hamarosan, az előttünk álló napokban meg fogják tenni ezt az utazást, mielőtt sok fívérük és nővérük előtt, akik ugyancsak meg fogják tenni ezt az utat, hogy ti lesztek az emberiség nagykövetei. Ti lesztek az úttörők, a felfedezők, az emberiségből először ilyen módon, testben, lélekben és szellemben felemelkedők. Nem akadt még közületek olyan ember, aki megtapasztalta volna a felemelkedés ezen módját a fizikai jármű halálon keresztüli levetése nélkül. Egyértelművé szeretnénk azt tenni, hogy lesznek olyanok közületek, akik megtapasztalják az előttünk álló, közeli napokban a felemelkedést, teljes egészében testben átlépve az ajtón és nem csak lélekben. Ez az egyik grandiózus ennek az egész törekvésnek, mert ez a fajta felemelkedés rendkívül ritka ezen Világegyetem keretein belül. Ez a fajta felemelkedés általában nem érhető el vagy tapasztalható meg. Ez tényleg ritkán fordul elő és nagy erőfeszítést, tanulmányt, kutatást, tervezést és a manifesztálódás teremtő hatalmát kell nektek belefektetni ezen élménybe és szeretnénk látni, hogy kihasználjátok ezt a lehetőséget.

Élvezzétek ki ezt a legteljesebben, tanuljatok meg mindent amit lehet róla, és akkor reméljük meg fogjátok velünk osztani ezen tapasztalataitokat és a többi testvéretekkel is, mert ti vagytok és csak ti, akik tudni fogjátok éppen, hogyan éltétek meg azt, amit megtapasztaltatok. Ti vagytok, és csak ti, akik képesek lesznek szavakba önteni élményeiteket, hogy leírjátok másoknak. Ti vagytok, akik írni fogjátok ezt a könyvet. Ti vagytok, akik meg fogjátok festeni ezt a portrét. Ti vagytok a kézművesek. Ti vagytok ezen evangélium írói. Nevetek be fog vonulni a történelembe, mert világotok és az emberiség történelmének egyik legnagyobb úttörői vagytok. Büszkék lehettek erre, mert megérdemlitek ezt a pillanatot, ez a ti pillanatotok, mert oly messzire jutottatok és bevezettétek fívéreiteket és nővéreiteket a tudatosság nagyobb formáiba, a magasabb eszmébe és víziókba. Elvezettétek fívéreiteket és nővéreiteket az ajtóig, és tiétek lesz a megtiszteltetés elsőként átlépni ezen és nyitva tartani az ajtót a többieknek az emberi családból, akik ugyancsak meg fogják tenni ezt az utazást néhány lépéssel lemaradva mögöttetek.

Alig tudjuk féken tartani izgatottságunkat, várakozva erre a dicsőséges és csodálatos pillanatra és azt mondjuk nektek, készülődjetek, alapozzátok meg magatokat, nyissátok meg elméteket és szíveteket, mert ezek az átjárók a mi otthonunkba. Hamarosan találkozni fogunk.Itt vagyunk, előkészítjük otthonunkat érkezésetekre.

Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.



Csatornázta – Greg Giles

Fordította – Lily-of-the-Valley

Website - ascensionearth2012.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

Fenyvilag.blogspot

Fenyvilag.blogspot
Fenyvilag.blogspot

Kristályhang

Kristályhang
magyar